|
|
#1 (permalink) |
|
Antar
![]() Antarėsuar: Jun 2008
Postime: 165
|
Mos ik nga e Vėrteta
Vetės i shton dhimbje tė kota dėshir pėr njė tė pamundur fantazie shoqėria nuk tė mjaftoi, e irrituar tė dukej bota qėndroje nė ndejkje tė njė mėshumtėsie Iluzioni tė dhuroi humbjen nė aterimin e vonshėm tė sė vėrtetės Mos ndalo vazhdo rrugėn e fatit unė kėmbėt kam ngulur nė vendin qė jam e duhur kėpucėt taket i thyen pėr t'mos vazhduar nė pritje tė njė ditė pėr tu liruar Mos ik nga e vėrteta, shih kjartėsin rrugėn e ke pa pengesė, vetėn e ndalon errėsira ėsht nisur tė len pas vobektėsin drita shpirtin ta liron drejt fatit qė kėrkon Njė ditė do tė agoj pėr ty, e kaluara mbetet vetėm kujtim njė harresė qė ishte, ringjalljen e flakė e bėn tym |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Antar
|
DO tė DOJA tė ISHA LOT.
NE SYT E TUAJA tė QENDROJA NE FAQEN TENDE tė PIKOJA DHE NE BUZEN TENDE tė PUSHOJA... Kur dola ne takim mu dridhe njera kembe ne vende me tė puthe tė kafshova me dhembe,Do tė behem filgjan tė vi tė buzet e tua sa here tė pishe kaffe tė me puthesh mua. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Antar
|
Yjet
Kur isha i vogel shikoja qiellin dhe qaja qaja pėr faktin se isha shum i vogel pėr ket qiell doja ta permbledhja ter at hapsir ne duart e mija por dot nuk ja arrija ...sa bukur ishte kjo koh tash e shikoj qiellin dhe prap qaj jo nga fakti se qielli shum i hapur por qe esht aq i pasur dhe gjdo yjzi e formon fetyren e tė Dashures ky shkelqim me ben pėr tė vajtuar, se gjdo yjzi mund ta percaktoj por vetem tė dashuren nuk mund ta perqafoj S`di se nga me vijen kujtimet tė misterta, etje ndiej pėr to, edhe ket nat me shum se ēdo her mģ lendove plaget ti, dashuria ime... |
|
|
|
![]() |
|
| Veglat E Temės | |
| Shfaq Modėt | |
|
|